Katika "kivágta a rezet" Budapesten
sponsored links
Bizonyára sokan furcsállják, miért hozakodom elõ húsvéti témával, amikor az ünnep már rég eltelt; de bizonyára sokan gondolják azt is, nem véletlenül. Nos, így van, valóban nem véletlenül. Ui. mint korábban akárhány bejegyzésemben említettem, ezt a blogot elsõsorban a gyermekeim, az õk barátai, Gyöngyi barátném és azon fiatal barátaim/barátnõim unszolására kezdtem írni, akik olykor tanácsot kértek tõlem egy-egy étel elkészítésében. Szóval, elsõsorban nekik írom ezt a blogot és mint közülük többnek megígértem egyszerû, könnyen elkészíthetõ ételrecepteket teszek itt közzé, egyszerû, közérthetõ nyelven. Nem akarom - soha nem is akartam - túlszárnyalni a profi szakácsokat, mert õket sokkal inkább tisztelem azért a mûvészi munkáért, amit a konyhában mûvelnek, de azt a tudást, amit normális körülmények közepette - nem is olyan régen - az édesanyák adtak át lányaiknak/fiaiknak szívesen megosztom mindenkivel. Olvasóim többsége tehát az ifjú generációból kerül ki, és noha a bejegyzésekhez fûzött kommentárokból, meg a Hûséges olvasóim rovatból ez nem igazán tûnik ki, a népesebb olvasótáborom ez a kategória, és igen élénk kapcsolatom van velük különféle internetes csevegõ programokban. Ezek a gyerekek - bármelyiknek anyja lehetnék, ezért nevezem õket így - megszólítnak Messenger-en, facebook-on, Google-csevegõben, e-mailban, vagy egyszerûen felhívnak telefonon és ...